Teamleden

Yelin Deniz

Yelin Deniz

Yelin Deniz (1991)
BIG: 3992486440 psychiater

Psychiater, lid NVVP
EMDR, MBT, TFP

Mijn naam is Yelin Deniz en vanaf oktober 2023 werk ik bij Psycho Praktijk Leusden als psychiater.

Vanaf 2018 ben ik werkzaam in de GGZ en heb ik in verschillende settingen gewerkt zoals een acute opname afdeling, klinische verslavingsbehandeling, poliklinische kinder- en jeugdpsychiatrie, sociale psychiatrie (gebiedsteam en crisisdienst) en op een polikliniek en deeltijdbehandeling voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Binnen mijn opleiding tot psychiater heb ik me gespecialiseerd in de volwassen psychiatrie met een sterke affiniteit voor persoonlijkheidsstoornissen en ADHD.

Binnen de praktijk behandel ik mensen met ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, slaapstoornissen angst- en stemmingsstoornissen en psychotrauma. Om te starten begin ik met diagnostiek om de klachten beter te begrijpen en doelmatiger te kunnen behandelen. Hierbij maak ik onder meer gebruik van inzichtgevende psychodynamische psychotherapie, mentaliserend bevorderende psychotherapie (MBT) gecombineerd met oplossingsgerichte, cognitieve gedragstherapeutische technieken. Ook pas ik EMDR behandeling toe.
Daarnaast behandel ik middels medicatie indien dit geïndiceerd en gewenst is.

Naast mijn werk bij Psycho Praktijk Leusden werk ik als psychiater bij een grote GGZ instelling voor mensen met een verslaving en psychiatrische klachten.

Kwaliteitsstatuut