Teamleden

Jacqueline Richters

Jacqueline Richters

Sinds januari 2024 ben ik werkzaam als praktijkmanager bij Psycho Praktijk Leusden. Mijn werk bestaat uit alle administratieve, secretariële en facilitaire werkzaamheden, zoals de agendavoering, de algemene planning van alle werkzaamheden, het declareren, het onderhouden van contacten met de zorgverzekeraars, het uitvoeren van alle verplichtingen vanuit de regelgeving voor de zorg en natuurlijk het beantwoorden van de telefoon.
Het is een fijne praktijk met een klein team van ervaren en deskundige psychologen in een mooi pand. De werksfeer is ontspannen en gezellig; zo lunchen we zoveel mogelijk samen en is er tijd voor informeel overleg en een praatje tussen de werkzaamheden door.
In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik naar zumba en yoga, doe aan fotografie en bij mooi weer kun je me vinden in de tuin. Ook geniet ik van wandelen en fietsen in de mooie omgeving van Leusden, waar ik woon met mijn man Paul.
Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig op de praktijk en als je dan contact opneemt, sta ik je graag te woord.